• Home
  • Over
  • Blog
  • Contact
there, November 18 2021

Werkspot óf Zelf Adverteren?

Werkspot kan ideaal zijn als (startende) ondernemer voor de korte termijn. Je hoeft weinig moeite te doen en je kan direct reageren op leads. Direct leads voor jouw (nieuwe) bedrijf, hoe ideaal is dat! Toch zijn er wat nadelen aan het gebruik van een dergelijk tussenpersoon.

Opdrachten Werven via Werkspot

Je inschrijven voor opdrachten en vervolgens niets meer horen van de klant. Want die is vaak op zoek naar de goedkoopste vakman. Je hebt vervolgens wel betaald voor de lead én tijd gestoken in de offerte. Ook krijgen jouw concurrenten de lead en zullen zij ook reageren waardoor de kans kleiner is dat jij de klus krijgt.

Zelf Online Adverteren

Ontdek de voordelen van je eigen leads binnenhalen via Google Ads.

Wil Jij Kwalitatieve Leads?

Wees niet meer afhankelijk van een partij zoals Werkspot en genereer je eigen leads door middel van zoekmachinemarketing via Google Ads. Je adverteert dan lokaal/regionaal in Google op zoekwoorden die jou klanten op gaat leveren.

- Direct vindbaar voor potentiële klanten
- Volledig controle over je budget.
- Je betaalt per klik.
- Alle resultaten zijn meetbaar. 

Hoe Werkt Het?

De Campagne Uitbesteden

Wil je het meeste uit je marketing euro’s halen? Dan kan je beter de Google Ads campagne uit laten besteden. Groei Gericht is gespecialiseerd in het helpen van (lokale) ondernemers met het genereren van meer leads via Google Ads.

Ik zorg er voor dat alle contactaanvragen worden gemeten, je weet dus precies hoe effectief de campagne is en wat het heeft opgeleverd. Wekelijks zal de campagne worden geoptimaliseerd op tientallen punten om te zorgen dat deze optimaal presteert. 

Wil jij ook betere leads en niet meer afhankelijk zijn van een derde partij? Ik help jou graag verder. 

Written by

there

Tags

Next Waarom Zou Ik Een Landingspagina Gebruiken?