• Home
  • Over
  • Blog
  • Contact
Dieuwe van Groei Gericht, April 8 2024

€11.500 Verkocht Aan Pakketten In 1 Maand Voor Rijschool De Draai

De Draai Casestudy


Ontdek hoe Rijschool De Draai in slechts één maand tijd €11.500 wist te verdienen door het verkopen van rijlespakketten, dankzij een doelgerichte strategie met Google Ads, een geoptimaliseerde landingspagina, en een efficiënt leadtrackingplatform.

Branche: 
Rijschool

Over de klant:
Autorijschool De Draai is een autorijschool gevestigd in Heerhugowaard.

Diensten verleend:
+ Google Ads Campagne
+ Landingspagina
+ Lead Tracking Platform

Overzicht
Rijschool De Draai wordt gerund door Mike en is een jonge autorijschool die rijlessen verzorgt in Heerhugowaard en omstreken. Voordat ze met Groei Gericht gingen samenwerken, probeerde De Draai socialmediamarketing uit via een ander bureau, helaas zonder het gewenste resultaat. Ondanks dat Rijschool De Draai een volle agenda heeft, beseft Mike dat het belangrijk is om continu bezig te zijn met het werven van nieuwe leerlingen, vooral omdat er elke maand leerlingen slagen en er geen gaten in de agenda mogen vallen.


Aanpak

Het Groei Model omvat een volledig geoptimaliseerde Google Ads-leadcampagne, een op maat gemaakte landingspagina en een leadtrackingplatform.

Campagne
De Google Ads-campagne wordt zo ingesteld en geoptimaliseerd dat de focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. De wijze waarop de campagne wordt ingesteld en beheerd, vormt de basis voor succes.

Landingspagina
Een Google Ads-campagne is slechts zo succesvol als de pagina waarnaar het verkeer wordt geleid. Om te zorgen dat elke uitgegeven euro aan advertentiebudget optimaal wordt benut, wordt er gebruik gemaakt van een speciaal ontworpen landingspagina. Het doel van de landingspagina is om te laten zien wat Rijschool De Draai te bieden heeft en om zoveel mogelijk kwalitatieve leads te genereren. Door gebruik te maken van landingspaginasoftware kunnen gemakkelijk verschillende versies worden getest om het beste resultaat te behalen.

*Landingspagina geblurd vanwege copyright teksten.

Lead Tracking Platform
Het is essentieel om elke lead meetbaar te maken om de opbrengst van de campagne te kunnen vaststellen. Vaak worden Google Ads-campagnes opgezet zonder enige vorm van tracking, waarbij alleen kliks worden gemeten. Kliks zijn echter geen leads. Dankzij het leadtrackingplatform van Groei Gericht kunnen waardevolle telefonische gesprekken en ingevulde formulieren worden gemeten.

Dankzij de focus op kwaliteit en het meten van leads heeft De Draai maar liefst 6 pakketten ter waarde van €11.500 verkocht. Dit succes is mede te danken aan de uitstekende verkoopvaardigheden van Mike. Deze campagne bewijst ook dat de kwaliteit van leads belangrijker is dan de kwantiteit.

Het Resultaat




Written by

Dieuwe van Groei Gericht

Previous Werkspot Alternatief